logo Limburgs Erfgoednet

Disclaimer & privacy statement

Disclaimer

Limburgs ErfgoedNet is een van de websites van Coöperatie Erfgoed Limburg (CEL). CEL neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij de samenstelling van de op deze website verstrekte informatie. CEL kan niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en actueel is. CEL aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de verstrekte informatie op deze website, tenzij aan de zijde van CEL sprake is van opzet of grove nalatigheid.

De partners van het Limburgs ErfgoedNet hebben zich ten zeerste ingespannen om de auteursrechten van het getoonde beeldmateriaal te achterhalen, wanneer dat van toepassing is. CEL kan evenwel niet garanderen dat het gebruik van de informatie op deze website geen inbreuk maakt op de rechten van derden, zulks in de ruimste zin van het woord. In geen geval is CEL aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct of indirect, die op enige wijze ontstaat door en/of voortvloeit uit het gebruik van de informatie of andere content op de website. CEL is evenmin aansprakelijk voor de inhoud van websites van derden die gelinkt zijn met een of meer pagina’s van LimburgsErfgoedNet.nl.

Alle metadata zijn beschikbaar onder Creative Commons Zero Public Domain Dedication.

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Privacy statement

Voor het privacy statement verwijzen we naar de verklaring zoals gehanteerd door de Coöperatie Erfgoed Limburg.

Limburgs Erfgoednet maakt gebruik van Erfgoednet 3.0 een product van Picturae